Monday, October 31, 2016

USA persoonlijke zegels

Vandaag alleen een plaatje met persoonlijke zegels uit de US of A.
Vrij diverse beelden erop, mensen, gebouwen en een haan.
Heb er nog wat meer in mijn collectie.


Labels: , , , ,

Thursday, October 27, 2016

Tentoonstelling kippen

Nu is onze jaarlijkse tentoonstelling inmiddels achter de rug. Niet veel over geschreven hier, mijn kippen heb ik thuis gehouden wegens de pokken. Inmiddels ziet het er naar uit dat het virus bij mij is uitgeraasd. Wel heeft het 6 kippen gekost, waarbij, moet ik wel vermelden, een aantal oudere exemplaren.
Nu is het nooit leuk als je een ziekte hebt bij je dieren, het feit dat anderen er ook last van hadden en hebben geeft natuurlijk geen voldoening. Zoals het er nu uitziet moet ik toch voor volgend seizoen wat beestjes aanschaffen. Een witte haan en twee ongebaarde dames is een te kleine basis. Daarnaast nog een gebaarde witte en en hen en haan van een soort donkere patrijskleur. Late we eerst de winter naar doorkomen met ze.

hierboven, pokken  oktober 2016

hieronder betere tijden mei 2016

Labels: , ,

Monday, October 24, 2016

Kippenzegels

Nu is het lastig om een thematische verzameling op orde (welke bedoel je) te houden.
Mijn verzameling kippen zit in een losbladig insteekboek gerubriceerd op land. Dit is voor mij de handigste wijze van verzamelen en overzichtelijk ook,  Het losbladige systeem heeft als voordeel dat je steeds bladen kan invoegen en niet - zoals bij een normaal insteekboek- steeds hele bladen opnieuw moet insteken om je volgorde op orde te houden.
Natuurlijk kan je ook een heel verhaal maken over kippen, soorten, houden van, voeren enz. enz, doch dat ik iets voor later ( misschien want je weet nooit hoeveel je van dat later hebt.)
Vandaag de R aangepast vanwege een nieuwe rus, gescoord op de verenigingsavond.

Labels: , ,


View My Stats