Saturday, July 27, 2013

buitje tegen het stof.

 
We hebben er wel op zitten wachten, een buitje voor de tuin en de boeren. Van de week door het Drentse land gefietst en je kon goed zien dat het gewas het moeilijk had daar. Suikerbieten lagen er beroerd bij, het loof dan. Na vandaag is er gelukkig weer wat nattigheid gevallen. Als je de verwachtingen verder bekijkt wordt het gewoon weer zomer hierna. Aan het plaatje is te zien dat het vorig jaar in juli wel anders was.

Labels: , ,

Saturday, July 13, 2013

China

Yesterday a packet from China, some cards to mail to my friend. Het did put Dutch stamps on it and he likes Dutch cancellations.  Now I think that when I put them in de regular mailbox there won't be much cancellations on the cards. I will go next week to the local postdepartment of our supermarket and put a Dodewaard cancel  on the cards. Sure there is a cancellation on.  Show you the stamps on the "cover". Also put some in the regular mailbox and see what happens.

Labels: , ,

Thursday, July 11, 2013

Vakantie

 
Hier een niet meer ingebruik zijnd postkantoor (1852) in de Franse alpen. Heb wel wat postkantoren gezien doch nergens naar binnen geweest om te kijken of te kopen. Misschien is het een soort kopersstaking van mijn kant.  Zag op Johan's blog dat er leuke Tour de France blokjes en zegels waren uitgegeven.  Als je naar zo'n oud postkantoor kijkt zijn de tijden wel veranderd. Grappig dat er ook net een postdame kwam aanrijden in een postautootje welke met een halve draai ook vereeuwigd werd.


Labels: , , ,


View My Stats