Wednesday, December 29, 2010

Nieuwe persoonlijke zegels in 2011

Onderstaande mail ontving ik vandaag van de TNT:

Ontvangt u deze e-mail in vreemde opmaak of zonder afbeeldingen?
Klik hier voor de online versie.
Persoonlijke Postzegel
29 december 2010

Nieuwe zelfklevende Persoonlijke Postzegels

Geachte heer/mevrouw,

U ontvangt deze e-mail omdat u het afgelopen jaar Persoonlijke Postzegels heeft besteld. Dit waren zelfklevende postzegels in vellen van 50.
Deze zullen per 10 januari 2011 vervangen worden door een nieuwe variant, namelijk de grijze Persoonlijke Postzegel. Deze zal zelfklevend beschikbaar zijn in vellen van 10 en rollen van 100 postzegels.

Wilt u toch nog uw zelfklevende Persoonlijke Postzegel in vellen van 50, dan kunt u deze nog tot 9 januari 2011 bestellen. Ga hiervoor snel naar de website van Persoonlijke Postzegel.

Met vriendelijke groet,
TNT Post Persoonlijke Postzegel

tot 9 januari 2011





( eigen invulling)


vanaf 10 januari 2011





©TNT Post Disclaimer Afmelden



Best een aardige mail van de TNT, nieuwe zelfklevende postzegels en weg met de tabzegels. Misschien denkt niet iedereen er zo over, je kan het ook zien als "verarming" van het aanbod. Zou er verschil zitten in de zegel in het vel en die op de rol? Best weer voer voor verzamelaars. We wachten het af en misschien bestel ik nog wel een vel van 50 stuks 1 zegels. Moet ik wel een leuk onderwerp hebben.






Labels: , ,

Tuesday, December 28, 2010

November auction at our stampclub

Almost every month, not in the summer, we have a small auction at our local stampclub. Here you see some of the items that were sold (or not). Also some pictures from that meeting here.





Maybe next time some information about our chickens, the eggproduction did start last week and we don't have to buy them in the shop anymore.........

Labels: , ,

Saturday, December 25, 2010

Have nice day's

Wish you all nice day's and the best for 2011.
Cees {btw: its not me but a lookalike... )



Labels: ,

Friday, December 24, 2010

Cards from fiends

Thank you all for your nice cards and wishes. There were a lot of them, show some enveloppes with stamps on them.

Labels: , , ,

Tuesday, December 21, 2010

Bijplakkers

Je kent ze vast wel, onze "geweldige" bijplakzegels. Binnenkort uit de mode bij de TNT, of waarschijnlijk nu al. Zelf heb ik toch maar een voorraadje ingeslagen, er valt veel te combineren dezer dagen. Oude guldenswaardes, de eurozegels en de enen en tweeen die we tegenwoordig rijk zijn.  Zou ik bijna de decemberzegels nog vergeten. Zoals de TNT zich nu opsteld zijn er vast meer postbode's nodig dan ze hebben....Er valt na 1 januari 2011 volgens mij heel wat te controleren aan brieffrankeringen.
Als zelfs filatelisten het spoor bijster raken, wat moet de gewone consument dan wel niet. Overigens is er ook nog een bijplakzegel van
€ 0,12. Daarvan  is mijn "voorraad" 1 vel (in mijn verzameling)

Labels: , ,

Friday, December 17, 2010

Snoopy wanted?

Vandaag weer een stapeltje kerstkaarten op de mat. De TNT is druk bezig de -kleine- achterstand in de bezorging van deze kaarten in te halen. Inhalerig is ook dat de Snoopykerstzegel geprobeerd is te verwijderen van de enveloppe. De hoek is heeft het echter begeven ( die dingen worden er ook opgeplakt en afweken is dan de wijze om ze te verwijderen..) Jammer, dit is de eerste frankering met Snoopy die binnenkomt, uiteraard van een mede PP verzamelaar.
 

Binnenin een zegel van ab-collect, red de postzegel en de postbode. Een combinatiekreet op één zegel, vast in het kader van de crisis. Ook deze zegel laat even zien hier.


Labels: , , ,

Tuesday, December 14, 2010

Port Betaald Greetz


Van diverse kanten komen er zegels bij mij binnen, iedereen heeft natuurlijk zijn bronnen. Deze zegel vandaag ontvangen van mijn schoonmoeder (91) . Ik had dit soort nog niet gezien. Greetz is een organisatie, weet niet van wie,  waar je een "persoonlijke" kaart (of meerdere) kan laten maken en die wordt dan ook voor jou verzonden. Best wel een leuke zegel met een Franse "Port Betaald" tekst en een opgedrukt gedeelte van een stempel.(Amsterdam)   Het recht opplakken van de zegel op de enveloppe zit denkelijk niet bij de prijs in...
Een ongestempelde, sorry gedrukte versie van het stempel, zal er wel niet zijn of komen. Waar de (R) voor staat is me niet geheel duidelijk. Zijn eze zegels in meerdere versies?

Labels: , , ,

Sunday, December 12, 2010

Decemberkaarten

Vandaag de dag voor een deel ingevuld met het verzenden van de Kerst/Nieuwjaarskaarten. Er zijn er inmiddels al wat binnen doch een speciale zegel op een van de enveloppes(losse kaarten zie je toch niet meer!?) ben ik nog niet tegengekomen. Bij ons gaan de meeste kaarten ook weg met de "standaard" zegels van de TNT. Voor de liefhebbers of zij die de zegels weer voor mij bewaren, heb ik natuurlijk "andere" decemberzegels. Straks kijken of de brievenbus van de TNT niet vol zit, zou best zomaar kunnen. Of de kaarten ook in de staking blijven hangen, geen idee.

Labels: , , ,

Saturday, December 11, 2010

Wikileaks op een postzegel ....

I did order some Wikileaks stamps. They were delivered, so there are no politics involved...


 


Labels: , ,

Wednesday, December 08, 2010

Tysfonds

Heeft u ze al aangeschaft ? De decemberzegels (of gewone 1 tjes)  van het Tysfonds?
Zelf heb ik weer wat velletjes gekocht, voor het goede doel en omdat het leuke zegels zijn.

Labels: , ,

Friday, December 03, 2010

Wikileaks op een postzegel !?


Best veel in het nieuws deze dagen. Zou een dergelijk ontwerp door de TNT censuur komen? Of is dat een te groot woord censuur? Als je Wikileaks zoekt : hier is het nieuwe adres  : http://213.251.145.96/  

Labels: ,

Wednesday, December 01, 2010

December Snoopy


Leuke zegels als kader voor de persoonlijke decemberzegels van 2010. Ik zal niet ingaan op het gebruik na december van deze zegels, daar is op het postzegelblog al genoeg over gezegd, alhoewel duidelijk is het allerminst. Zelf vind ik deze zegels best aardig voor een decvemberzegel. Jammer dat het zo'n zoektocht is om ze te vinden, Bruna zou ze verkopen doch in diverse Bruna vestigingen hadden ze er nog nooit van gehoord. Inmiddels wel enkele vellen ontvangen, dank aan Lia. Ga ze ook gebruiken en bewaar misschien een vel, alhoewel dat zou ik niet meer doen van de kaderzegels. Niets menselijks is een verzamelaar van postzegels vreemd.

Labels: , ,


View My Stats